INGREDIENCE: Pro 4 osoby:
1/2 kg skopového masa, 120g loupaného hrachu, 50g cibule, 400g mrkve, 120g čistých jablek, 50g sušených švestek, 10g protlaku, ostatní podle chuti.
POSTUP PŘÍPRAVY: Skopové hrudí nakrájíme na menší kousky, zalijeme studenou vodou, uvedeme prudce do varu a pak ještě mírně vaříme 20 minut bez poklice. Po této době přisypeme přebraný a předem máčený hrách a vaříme dalších 40 minut. Pak osolíme, přidáme nakrájenou mrkev, mletou cibuli, tomatový protlak, omyté, sušené a vypeckované švestky, nakrájené loupaná jablka a vykrojenými jaderníky a černé kuličky pepře. Vše uvaříme do měkka a při podávání posypeme jemně sekanou petrželkou.
04 března 2007
Jerevanský bozbaš
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)

Žádné komentáře:
Okomentovat